Victoria Secret Fashion Show

På onsdag kl 20:00 på tv3 är det äntligen dags för att låta alla snygga modeller från Victoria Secret få visa upp de nya underbara och förtrollande underkläderna på tv ! Som jag har längtat efter denna dag, men vad kommer jag troligen göra kl 20:00 på onsdag när modevisningen är i full gång? Jo sitta på ett tåg påväg hem till lilla Karlskrona. Kul !

mellandags rea

Har sprungit runt lite på stan och kollat rean och kan säga att jag fullkomligt hatar mellandags rea. Det är trångt, alla är i vägen och det är rörigt. Hittade iaf denna söta ringen för halva priset. Efter ringköpet lämnade jag snabbt affärerna (krigszonerna) och satte mig på ett mysigt fik med syster och far. Fick världens bästa julklapp av far. Ni får dock vänta med att se den ett tag eftersom den ligger och laddar nu :)

Önskelista

Snart är det dags för julbord och sen julklappsöppning. Har redan fått lite smått och gott bla pengar och kläder. Här är min önskelista för i år. Jag kan medge att den har lite höga krav på jultomten, men jag kommer bli lika glad ifall bara en av dessa sakerna ligger under granen och väntar på mig.
Systemkamera
Skor från Din sko
Resa långt långt bort
Sminkborstar
Iphone med lite bling

Scorett

Hur söta är inte dessa? och de skulle verkligen passa skitbra till allt. Hade inte alla killarna i stan varit så sjukt korta hade jag köpt dessa direkt !

Julgranen

Nu är julgranen snygg och redo för julafton !

Nu är det klart

Så här snygga är mina naglar nu. 2 timmar fick jag sitta där, så jag är sådär sugen på att göra det igen. Men kul att ha provat på det nu. Idag har jag varit i stan och shoppat med mormor. Blev en finfin kjol från Indiska till i morgon och en tunika från HM.

091222

Nu ska jag ut i mitt vinterland för att få naglarna fixade , äntligen !

Imorgon

Imorgon ska det som sitter på mina fingrar och tydligen ska föreställa naglar få sig en makeover. Hon på salongen kommer få sig en chock och en riktig utmaning när hon se vad hon ska tampas med, men fina ska de bli! kommer en bild på resultatet imorgon.

091220

Hittade denna gamla kjolen mitt i allt städande :)

091220

Snart klar med städningen i min garderob, börjar snart bli möjligt att gå in i den utan att behöva stå på 20 tröjor !

Äntligen

Nu ser ni vad jag mumlade om innan, Äntligen står det en provdocka på mitt rum ! i stort sätt kommer det här bli min nya pojkvän för de närmsta 6 månaderna. vi ska göra allt tillsammans sova, äta, sy, plugga och skapa underbara saker. Redan störtkär i den

Julmys

Haft en riktigt myskväll på Sjuhallagård nu. Bestämde mig nämligen för att åka med mor och syster och agera lektant några timmar hos de mest mysigaste och underbaraste små barnen. Väl där så pysslade vi med julgodis och kollade på Ensam hemma 2, mys mys !
oj! glömde berätta, idag har den äntligen kommit! står här på mitt rum nu. Imon ska ni få se vad jag pratar om

Julklappar

Så här fin var julklappen innan den åkte ner i postens julpåsar. Ska bli spännande att få se hur den ser ut när den väl kommer fram, ska hålla tummarna extra hårt för att bandet i alla fall hänger kvar :)

drömmer

Jag vet ! det är helt underbart att det snöar och att det nu efter typ 10 års väntan och längtan, äntligen kommer bli en vit jul. meen. . .jag sitter här och suktar efter ett turkost hav, en vit lång lång strand, världens största sol, en solstol med mig liggandes i, iförd bikini och en snygg solhatt. Hur underbart låter inte det ? Skulle helt klart vara den mest perfekta julklappen till mig i år. jaja ha det så bra så länge, jag ska fortsätta drömma :)

Imon såå

Imon så ska denna perfekta tröja bli min ! Perfekt till utseende och perfekt pris, 199 kr på Lindex

Inspiration

Har kommit fram till att detta ska bli min inspiration till mitt projektarbetet, älskar romantiken i det hela !

Bal

Sitter och letar efter den perfekta balklänningen nu.
Vill ha en som skiljer sig från alla andra klassiska balklänningar
och en som uppfyller alla drömmar om den perfekta balen på slottet.

RSS 2.0