Vagabond

Dessa skorna från vagabond är så himla söta! ska försöka leta upp ett par så fort jag blir lite friskare.

Helgens hår och smink

Inte direkt nån sminkning jag brukar gå runt i. Håret brukar ju inte direkt sitta såhär heller eftersom jag ser helkonstig ut i det. Men man hade inte så mycket att säga till om i helgen så det var bara att försöka känna sig snygg ändå.

Jeansklänning resultat

Såhär blev min jeansklänning till slut, den är dock mycket snyggare på men men.

Backstage del 3


Backstage del 2

Innan den stora visningen sjön Mariette från idol. Hennes röst var helt otrolig att höra live!

Backstage del 1

Kl 09:00 var vi på plats på mässan igen för att får dagens sminkning och håruppsättning utav tjejerna från styling utbildningen. De var verklige hur duktiga som helst. Förstår inte hur de orkade med oss alla modeller i 2 hela dagar. De gjordes om och las på sminkning hela tiden eftersom dagen bestod utav ett flertal olika visningar. Önskar att man hade en stylist med sig hela tiden, för jag trivdes otroligt bra med att bli så ompysslad.

Stockholms inköp

Stockholms alla inköp. Jeansen sitter otroligt perfekt på och klänningarna lyckades jag få efter slagsmål. Var bland det sjukaste jag vart med om. Det bildades köer utan för HM redan kl 9 och när de äntligen började öppna dörrarna vid 10 så rusade folket in och bokstavligen slängde sig över kläderna. Med lite tur lyckades jag få tag i dessa klänningarna men shortsen och korsetten hann jag inte ens se innan de var slut.

Förlåt

Förlåt för den dåliga uppdateringen men det har varit fullspäckat schema sen torsdag. Visserligen innebär det att jag har massa spännande och roligt som bara väntar på att få komma upp på bloggen. Men just nu får det vänta tills imon kväll. Har precis kommit hem från modevisningen och ska snart iväg på förfest med Elin. Men imon när jag kommer hem från modevisningen ska jag lägga upp allt skoj. Lovar att det är värt väntan.

Stockholm

Hut perfekt är inte detta då?! Just imon när jag är i Stockholm och springer runt bland affärerna kommer Frida Fahrman att befinna sig på Pub och styla alla i Dagmars senaste kollektion. Så vi ses där !

HM fashion against aids

'
Bilder
Tycker det är så himla kul att HM släpper massa olika roliga kollektioner hela tiden. Imon släpps ju The Garden i butikerna och nu har det kommit ut bilder på HMs fashion against aids. Kollektionen kommer att vara festivalinspirerad och kommer ut i maj. Riktigt kul att man kommer kunna skylla alla sina shoppinginköp på att man gjorde det för en godgärning, för 25% av intäkterna går till HIV-organisationer. Här ovan ser ni mina favoriter.

Shoes

Älskar alla nya vårskor!

Jeansklänning

Håller på att slå ihop en jeansklänning. Den kommer vara klar imon så då ska ni få se en bild på hur den blev. Just nu är jag lite osäker på om den kommer bli nått att ha men det kan ändras fort. Så håll tummarna på att den blir skitsnygg!

Solresor

Här i Cypern skulle jag faktiskt kunna tänka mig att leva nån vecka. Bo som en prinsessa och ut och äventyra varje dag, hur bra låter det inte liksom ? Just detta stället kan du bo på om du bokar en resa genom solresor.

Mulberry

Detta är min drömväska. Någon i mitt liv ska jag gå runt med en sådan här runt armen tillsammans med världens största leende. Har ni några drömväskor ? vilka isf ?
2 dagar kvar till Stockholm!

Garderob

Folket på Gossip Girl har en rätt okej garderob ändå. Inte konstigt att tjejerna ibland kan försvinna in i denna i timmar. Själv hade jag tagit med mig ett täcke och en kudde och flyttat in.

Den är min!

Den hänger äntligen inne på mitt rum och är så där otroligt vacker som bara just den kan vara. Gud jag är verkligen kär! Snälla, snälla ge mig en massa sol nu så jag och min nyfunna kärlek kan få strosa runt och vara alldeles lyckliga tillsammans.

Spegel, spegel på halsen där ...

Fick hem en massa fina och roliga saker igår från HM bla detta finfina halsbandet. Perfekta fickspegeln ju, bara att dra upp när man ska fixa till ansiktet på stan ;)

By Malene Birger

Tycker hon gör så himla fina kläder. Vill verkligen ha allt! ha begäret är så stort just nu att jag inte vet vad jag ska ta vägen! Idag var jag nämligen inne på Casablanca och provade ut kläder till modevisningen och ägaren i butiken valde ut kläder från just Malene Birger till mig och det var helt perfekt! Det var så himla fint att jag inte kommer kunna släppa det ifrån mig sen när modeveckan är slut.

Smoothie

Ojoj nu har jag lyckats plugga i nästan 20 min ! Så tror jag är värd en paus nu, funderar på om jag ska iväg till köket och prova på Emmas smoothie. Är ju faktiskt värd det efter 20 minuters slitande.

Undviker

Sitter här vid datorn och försöker undvika allt som heter plugg när jag egentligen borde göra precis det..plugga! Passar bla på att undvika plugg genom att kolla efter en studentklänning. Hittade tex denna fina från Ida Sjöstedt.
Gud är helt slut i kroppen, tror inte en enda muskel kommer funka imon när jag vaknar men trots det är jag väldigt glad och nöjd. Som jag berättade tidigare så blev jag uttagen för att gå modell på ett par visningar här i Karlskrona och nu har jag fått reda på att jag kommer få gå för nästan alla mina favorit affärer i stan. Så är skittaggad nu!

Nytt

Slog till på ett nytt linne idag. Detta kommer från HM:s The Garden collection. Har egentligen shoppingförbud till Stockholm men detta var alldeles för sött för att låta nån annan ta hem det till sin garderob.

Sydöstran

Råkade stötta på en artikel på Sydöstran som handlade om mig när jag letade efter andra saker. Hade ingen aning om att jag hade nämnts i tidningen igen. Så blev glatt överraskad när jag fick se detta.
"30-tal butiker
Den lovande kläddesignern, Charlotta Berglund, som redan blivit uppmärksammad nationellt och som Sydöstran skrev om i förra veckan, kommer att delta"
http://sydostran.se/index.84250---1.html
http://sydostran.se/index.84049---1.html

JC/Stylein

bild:Emma Danielsson
Tycker att denna klänningen är så himla sockersöt. Den kommer från JC:s samarbete med Stylein.
Stylein har skapat en klänningskollektion för JC som kommer komma ut första veckan i april. Så det är väldigt snart tjejer! Börja ladda!

Hårmodell

Idag har jag varit hårmodell åt Elin. Blev jättefint men ännu finare blev det när vi släppte ut håret efteråt. För då såg det ut som jag hade världens lejonman! En annan kul grej som hände idag vara att jag fick veta att jag blivit uttagen som modell till den stora modevisningen i stan! Blev både glädje skrik och skutt imorse när jag fick veta det! Så nästa vecka kommer bli toppen- Stockholm, träning med modevisningen och modevisning.

Garderob

Denna garderoben hade jag ju inte direkt tackat nej till. Just denna till hör chefredaktören på Chic, Charlotta Flinkenberg. Antar att hon inte tycker det är så himla tråkigt att vakna på morgonen och kliva in i denna.

Wilma

Gick världens härligaste promenad i skogen med Wilma idag. Var bland det skönaste jag vart med om. Wilma måste vara en av de gladaste hunden jag vet. Helt klart det bästa sällskapet man kunde ha en sådan här dag. Så hoppas att det kommer flera soliga promenaddagar snart.

Promenad

Promenaddags ute på landet.

Jumpsuit

Hur snyggt var inte detta då!?  Priserna var ju inte så dåliga heller. Skorna har jag som sagt redan beställt. Men en sådan hat och en snygg jumpsuit måste jag försöka leta upp i Stockholm. För det är precis såhär jag vill se ut i sommar.

Tjejkväll

Dessa spel spelade vi igår på tjejkvällen. Kan rekommendera båda. Tjejmiddag är lite snällare än Intim men de bjuder på lika mycket skratt. Så ska ni har tjejkväll snart så tycker jag att ni ska gå och köp en av dessa så kommer ni få veta massa nytt skoj om era vänner och så slipper ni sitta framför en film hela kvällen som är lätt hänt annars.
Bjöds på jättegod mat igår hos Josse innan spelandet. Marinerad kyckling och klyftpotatis! Fick en sån stor längtan efter sommarkvällar och grillning.

Shopping

Shoppingdrömmarna fortsätter ...

Vampire Diaries

Bara jag som sitter fast klistrad framför Vampire Diaries ? Tycker det är så himla bra ! Bästa serien på länge. Sitter typ och räknar ner dagar och timmar till det. Visst det är väldigt, väldigt likt Twilight men hur bra är det inte att man kan få en dos Twilight varje vecka ? Alldeles perfekt.

Bikini

Dessa bikinierna älskar jag, särskilt den fösta. Så hoppas verkligen att alla finns i Stockholm och väntar på mig när jag kommer upp.
Är helt slut i hela kroppen nu efter en tuff vecka i skolan och på gymmet. Men nu ska jag och mamma sätta oss och beställa hem massa fina saker från Hm.com. Äntligen ska jag få klänningen som jag skrev om i inlägget innan.

Längtar!

Ohh gud vad jag längtar till den 25 mars nu. Då ska det shoppas ! bl.a denna fin fina klänning från HM även en annan fin blå långklänning från HM som Elin Kling har lyckats få tag i. Skulle just nu kunna gjort vad som helst för att få ha dem hemma hos mig.

Hår

Såhär skulle jag utan problem kunna tänka mig vakna med håret vare dag. Någon som vet vart man kan få tag på ett liknande hårsmycke som Serena har ?

Mina klänningar

Två av mina klänningar. Vill passa på att tacka alla för alla gratulationer och fina ord. Värmer verkligen jättemycket att höra det och får mig verkligen att vilja fortsätta.

Dagens träning

Ohh imon vill jag ha lite sol så jag kan gå en härlig promenad på min 5timmars håltimme.
Idag har jag varit inne på gymmet och tränat järnet.

Modevisning

Har fått ännu fler bilder från modevisningen idag. Har även pratat med fotografen Matz som var på plats i fredags. Så snart har jag även hans proffsiga bilder på min lilla dator.

Dagens träning

Idag har det blivit golfträning i studion tillsammans med ett pass MyTPI.
Och självklart blev det den vanliga kvällsträningen när jag kom hem.

Oscarsgalan

Gud vad jag är kär! Min balklänning kan ju slänga sig i väggen nu för här måste det beställas en ny! Någon av dessa drömmarna kommer det bli. Vad är en bal på slottet utan någon av dessa klänningarna på sin kropp liksom? Frågan är hur jag ska lyckas hitta en kopia av dessa. . . men jag vill ha , vill ha , måste ha NU!

The Garden HM

Ni har inte missat att HM redan har fått in lite utav deras eftertraktade the garden kollektion  ? Vad jag kunde se idag så fanns bla dessa kläderna utsprida lite över allt i HM i stan. De mesta kommer dock komma in i butiken den 25 mars. Så den 23 mars åker jag upp till Stockholm för att sedan stå vid dörrarna till HM kl 10:00 på torsdagen. LÄNGTAR!

Monki

Skit snygga linnen från monki för bara 150kr. Ett sånt får garanterat hänga med mig hem från Stockholm senare i månaden.

Gårdagen

Igår fick det bli en koll i dagens tidningar där det gick att läsa om mig och mina klänningar. Va riktigt kul att se hur tidningen hade lyckats skriva ihop mitt liv. Sedan blev det en runda in till stan för att fika med Ann-Louise. Vi hann även med en sväng på isen och en bowlingmatch. Så fullspäckad dag igår.

Modevisning

20:10 var visningen igång och folk sprang fram och tillbaka och hade jättekul!

Tillbaka till Sparre

17:30 var vi tillbaka till modevisningen för att fixa det sista och göra oss klara.

Lunchens alla händelser

Sedan gick vi vidare till cafe 1344 för att äta lunch och fika :) 14:40 blev det sminkning på body shop och sen 15:15 åkte jag med sydöstran hem till mig och tog lite foton och svarade på lite frågor. De var hur trevliga och gulliga som helst ! Här står jag med kameramanen Olsson. Efter detta körde de tillbaka mig till 1344 där jag slog mig ned med de andra modellerna igen för att vänta in visningen.

Frisörskolan

Efter genomgången vid 12 fortsatte det till frisörskolan.

Repetition

Gårdagen började 09:30 i Sparre för att genomgång med alla modeller. Mycket skratt och dansande bestod det av.

Linne

Håller på att försöka pimpa  till ett linne lite snyggt till imorgon. Ska visa er senare ikväll hur det blev. Idag har jag haft provning med Malin och Annie. Klänningarna såg jättefina ut på dem! Så kan inte säga annat än att jag är jättenöjd med mina modeller!

Dagens träning

Idag blev det en sväng in till gymmet.
Så en tur på rullbandet och en genomgång av min kropps alla muskler.

Elins favorit

Känner mig lite tjatig nu men jag kunde inte låta bli. Ser ni vad det står i hörnet ? Jo "Elins favorit". Elin Kling har alltså valt min klänning till en av hennes favoriter !

Hanna

Jag är så sinnessjukt avundsjuk på Hanna nu! För just nu sitter hon på ett flyg påväg till Kenya. Där ska hon stanna i 20 dagar och som det inte vore nog med att hon får uppleva sol och värme ?! Så ska hon få studera delfiner ! Så medan jag ska gå runt i kyla och slask och slita i skolan så ska hon få åka runt på havet och bada lite med delfiner! Om det är någon som säger att världen är rättvis så har jag precis bevisat att den personen har fel!

Rusat runt

Rusat runt på stan nu och provat kläder inför modevisningen på fredag. Blev faktiskt riktigt nöjd med kläderna så det ska bli hur kul som helst ! I morgon ska jag träffa mina egna modeller, så vi kan ha en liten provning och kolla att allt sitter som det ska.
Hade jag själv gått och kollat på modevisningen så hade jag velat mingla runt i något i denna stilen. Klänningen är som en dröm.

Lindex

Tycker att denna är lite cool faktiskt. Tänk er under ett vitt lite genomskinligt linne i sommar... Den kommer från Lindex och kostar bara 149kr. Så ska allt ta och svänga in någon gång under veckan och kolla om den är lika bra när man står och håller i den.

Dagens träning

Igår bestod träningen utav MyTPI pass och min vanliga dagliga träning.
Idag har träningen besått utav golfträning i studion och där kollade vi även hur min kropp har förbättras sen innan jul och så skapade vi ett nytt MyTPI pass. Visade sig att jag hade förbättrats jättemycket, så det känns hur bra som helst! Senare ikväll ska jag ta tag i min vanliga träning.

Sneak peek


Kram

Ni vet en sådan kram som omfamnar en helt och gör så att en stor våg fylld av trygghet väller över en. En sån kram som kan lösa alla problem. En sån kram som kan ta upp en från botten till toppen. En sån kram som är helt underbar vilken dag som helst. En vanlig kram helt enkelt. En sån hade jag verkligen behövt nu !

Kämpar

haha rätt dålig dag för projektet idag, tycker nämligen att allt jag har gjort är fult och dåligt just nu. Vill bara börja om från början, nya skisser, nya tyger, nytt allt. Det är dock lite omöjligt med tanke på tiden. Så får hoppas att jag har ändrat mig till imon.

En varm sommarkväll

Ohh detta skulle jag vilja gå runt i. Tänk er en varm kväll och solen har börjat gå ner och du går där längst stranden och känner hur vågorna slår över på dina fötter och allt är verkligen hur perfekt som helst . . .
Nä tillbaka till verkligheten och snöstormen. Ska ner och fixa till längder och detaljer på mina klänningar nu. Ikväll kommer Elin hit för att prova allt inför fredag.

Månadens outfit

Är riktigt glad över att min egen sydda klänning vann dagens outfit och imorse lyckades den även vinna veckans och månadens outfit ! Sjukt stolt !

RSS 2.0