Marc Jacobs

Sitter och hoppas på att denna klänningen ska bli min, det ser både ljust och mörkt ut. Hur coolt hade det inte vara att ha denna i garderoben liksom?! Så snälla håll tummarna för mig !

Projektarbete


Börjar äntligen få tillbaka lite av min kreativitet till projektarbetet, det gick riktigt dåligt ett tag men nu så börjar det ljusna igen

2008

önskar att jag kunde vakna upp såhär med håret varje dag. För ett år sedan gjorde jag i stort sett det, men  mitt hårt lever sitt egna liv och har bestämt sig för en annan look nu...

Tonight

Ikväll drar jag och nån av väskorna ut på stan tillsammans med E & H.

Just like candy


Blommigt

Är förälskad i dessa skorna från Din sko. blommigt är nämligen bland det bästa jag vet. Försöker dock klara ett shoppingförbud till mars, så får hoppas att de står och väntar på mig om en månad. Men för er andra står dem redan i affären och är köp klara.

Tips

skulle bara ger er ett tips om att hålla ögonen öppna på Asos. För om några veckor kommer deras speciella kollektion att komma ut och den är helt magiskt. Skulle mycket väl kunna tänka mig dansa runt i denna på studenten.
om ni vill se mer ut av kollektionen får ni gå och kolla här-
http://www.glamour.se/mode/trend/2010/asos-black/index.xml

Snart så

Nu börjar den snart bli klar, en dragkedja, ett riktigt skärp och lite glitter är allt som saknas. Sen är det bara att skaffa nytt tyg och börja på nästa skapelse.

Projekt

Nu har jag suttit hela helgen och gjort såna här veck på ett 2m tyg, det var bland det pillrigaste jag gjort. Men nu är det klart och klänningen börjar äntligen ta lite form. Den är dock långt ifrån klar men ett litet smakprov bjuder jag på.

Fläta

Ännu en underbar fläta och ännu mer avundsjuka...

Fläta

ohh vad jag önskar jag hade så här långt hår, då hade jag gått runt med en sån fin fläta varje dag! förhoppningsvis är håret några cm längre i sommar så man iaf kan försöka ha en sån fläta. Just nu får jag nöja mig med att drömma...

Kappahl

2 stycken favoriter från inget mindre än kappahl. Bh är precis en sån jag gick och letade förgäves efter på hm idag. Linnet ser ut att komma direkt från odd mollys kollektion, dock några hundralappar billigare eftersom att detta blir ditt för bara 199kr, great !

Mallorca

ohh gud vad jag längtar tillbaka. Jag uppskattade det sådär när jag var där men nu saknar jag det så enormt mycket! Det fanns allt ! 30 grader, turkosthav, mat i stora mängder, pool, tennisbana mm. ta mig tillbaks !

H&M

Detta är mina favoriter från den kommande h&m kollektionen. Det som också är underbart förutom kläderna är att det dyraste på min lista kostar bara 400 kr, love it

tjejkväll

Nu åker jag iväg på tjejkväll, vi ska prova det nya spelet tjejmiddag så det lär bli en hel del pratande ! ska berätta för er när  jag kommer hem om spelet var något att ha.. puss

H&M 25 mars

Jag är kär ! jag har sett hur mycket fina kläder som helst den senaste tiden, men det vara ett bra tag sedan jag blev så här kär ! det är H&Ms nya The garden collection som fångat mitt hjärta ! alla plaggen är verkligen helt underbara, vill ha allt ! så få bli att hänga på låsen till H&M de 25 mars när kollektionen släpps !
http://blackmarket.blogg.se/images/2010/40093_67787515.jpg

vinter

Precis kommit in från havet. Var hur skönt som helst, stor underbar sol, fantastisk is och en kopp varm choklad. Svårt att få det bättre.

julklapp

Denna klänningen fick jag i julklapp av pojkvännen min

2010

2010 !! wohoo ! bal, studentent, sol, äventyr, golf och jobb. Har längtat järnet efter detta året och nu är det här !

RSS 2.0