Drömhalsbandet

Vet ni ? detta supersnygga halsbandet är mitt ! och jag tror till och med att jag var bland de första som fick det. För personalen på Indiska plockade upp det direkt ur kartongen och la det i min hand. Är dökär i det. Det är minst lika fint i verkligheten som på bild. Vill ha på mig det varje dag!

Back in business

Tror det eller ej men det är faktiskt lite folk som har frågat efter min blogg! och jag har så svårt att låta bli att inte visa upp mina nya köp, för dem är helt underbara! så jag ger det hela ett till litet försök. kommer kanske bli så att jag lägger upp en massa en dag och sen tar paus några dagar eller något. Vi får helt enkelt se hur detta slutar igen.

15april

såhär hade jag velat se ut imon!
bild-bikbok

ELLE

Ohh jag skulle mer än gärna varit med och hjälpt till på Elle när de gjorde deras senaste numer med bröllopstema. Allt var verkligen jättevackert och underbart.

27,28/3


Söndag

Gud vad jag längtar till att få gå runt och känna mig lite snygg. Har ju som sagt haft 39 graders feber hela lovet så smink och jeans har ju inte direkt varit prio 1. Men nu längtar jag verkligen järnet på att få dra på mig mina nya jeans fixa till håret och få gå runt bland människor. Men idag fick jag faktiskt en liten liten roadtrip till Almö och tillbaka. Eftersom mamma och jag tyckte jag behövde få komma ut från dörren. Så jag fick andas lite ny luft i bilen.

Stylein

Kom förbi dessa skitsnygga shortsen när jag kollade in Natalie Karlssons blogg på kanal5. Blev helförälskad i dem. Skulle passa perfekt på ett par brunbrända ben i sommar både på och utanför golfbanan. Hela styleins Kollektion är fantastisk, är så himla imponerad av att hon har lyckats så himla bra. Helt klart en förebild för mig.

Ben&Jerry

Så ja nu börjar febern äntligen ge med sig lite. Det är så himla skönt för jag längtar verkligen tills jag kan få komma ut och få njuta utav det underbara vädret. Är rätt trött på den här sängen nu. Men innan den energin kommer tillbaks passar jag på att äta upp mig lite igen.

Sjuk

Jag vet att det är jättejättedålig uppdatering nu. Men jag är sjuk och har varit det sen lördags och då menar jag inte lite småförskyld utan riktigt sjuk. Så sjuk att jag knappt kan röra mig och att detta inlägg var det tuffaste jag gjort de senaste dagarna. Men så fort jag blir bättre ska jag ta igen alla inlägg.

RSS 2.0